intro
» kik vagyunk?
» mivel foglalkozunk?
» miket csináltunk?
» hol vagyunk?
» vendégkönyv
 
 
miket csináltunk
... tovább   
 
Miró Fotógaléria Klotz Miklós
 
   
 
Miró Fotóstudió
Budapest Kertész u. 36. (Fészek Művészklub)
T.: +36 30 9344 068
kik vagyunk?
1996-ban nyílt a Miró Fotógaléria Budapest belvárosában, amely komoly szerepet játszik a fiatal fotográfus nemzedék pályára segítésében, a külfölddel való kapcsolattartásban.

Három évvel késobb alakult meg a Miró Fotómuvészeti Alapítvány.

Célja, hogy támogassa a kortárs fotómuvészetet és elosegítse kortárs fotómuvészeti alkotások létrejöttét és kulturális programok megszervezését a fotó és társmuvészetei területén, továbbá támogassa olyan programok megvalósulását, amelyek a fotómuvészet segítségével a kulturális hagyományok megorzésére, ápolására és megismertetésére irányulnak.

Azonban, hogy mindezen törekvéseinket megvalósíthassuk, a pályázatok útján igényelheto csekély támogatás mellett egyéb szolgáltatásokkal igyekszünk megteremteni az ehhez szükséges bevételt.

Ezért nyitottuk meg a Miró Fotóstúdiót. Színvonalas munkáink bevételével segítjük a galéria muködését.

A stúdióban készülo fotókat kívánság szerint elkészítjük nagy felbontású digitális fényképezogéppel, 35 mm-es kisfilm, 6x6 cm-es középformátumú, 4x5 inch-es méretben, muszaki kamerával, vagy akár 24x24 cm-es negatív méretben is.

Mobil mutermi berendezéseink lehetové teszik, hogy a megrendeléseket a helyszínen is magas minoségben teljesíthessük.

Fotózáson kívül kiadói tevékenységgel és teljes köru nyomdai kivitelezéssel is foglalkozunk.
Akikkel már dolgoztunk: Men-Dan Hotel, Westend Hilton Hotel, CIB Bank, Friss Kft., CWG Hungary Kft., Bon-Bon Hemingway, Mercédesz Ruhaszalon, Interoperett Kft, Hotel Pólus.
 
Copyright © Miró Fotóstudió   deigned by Robilix WEB